Contacteer Ons | Meelbergstraat 113, 3582 Paal-Beringen | Tel: 0474/41.88.15

Binnenverlichting

U kunt bij ons terecht voor zowel klassieke als moderne verlichting en dit in halogeen, conventioneel of LED.

Van nature wordt er al veel rekening gehouden met de behoefte aan (dag)licht. Bij nieuwbouwwoningen ziet u dan tegenwoordig ook weer grote ramen, hoge plafonds, vides en patio's. Deze moeten er voor zorgen dat het licht uw huis binnenkomt. Een lichtplan maken wordt dan ook steeds belangrijker in de hedendaagse bouw en de inrichting van uw woning. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis een lichtstudie te laten opmaken. Voor elke toepassing of wens bieden wij een pasklare oplossing. Verlichting voor in de woonkamer, kantoorverlichting, verlichting voor de etalage, TL-verlichting voor de garage, aangepaste verlichting voor in industriegebouwen, sportzalen,.... Met de juiste toepassingen van kunstmatig – licht, zoals sfeerverlichting kunt u (extra) sfeer in uw woning creëren!
Voor al uw domoticatoepassingen kan u steeds vrijblijvend informatie en assistentie vragen. Domotica is een intelligent systeem om de verlichting, verwarming, gordijnen, elektrische toestellen in en rond uw huis te programmeren en te bedienen. U krijgt meer comfort en veiligheid en u springt zuinig om met uw energie. Domotica introduceert de moderne technologie in uw woonkamer!

Wenst u advies? Laat gerust door ons uw gratis lichtstudie maken!

Enkele merken:

DeltaLight - ESYLUX - SLV Belgium - Wever & Ducré - Philips - Beam - psm lighting - Osram - Preformance iN Lighting - Sylvania - SG - Fantastia light designers - astro

Vul uw emailadres in en ontvang het laatste nieuws & de promoties