Contacteer Ons | Meelbergstraat 113, 3582 Paal-Beringen | Tel: 0474/41.88.15

Veelgestelde vragen doe-het-zelf

 • Doe-het-Zelf is prutsen?

  ABSOLUUT NIET! Doe-het-zelvers leveren vaak zeer grondig werk af. Het is echter wel belangrijk om je te laten begeleiden door professionelen waarop je kan terugvallen bij vragen of problemen.

  Hier onderscheidt MW Elektro zich van andere Doe-het-Zelf begeleiders! We staan je bij met raad en daad vanaf de conceptfase tot bij de oplevering van het project. Zelfs nadien kan je nog steeds bij ons terecht met je vragen.

  We zijn er ook van overtuigd dat een bezoek ter plaatse veel meer helpt dan via email of telefoon.

 • Kan ik domotica zelf plaatsen?

  UITERAARD! Een domotica installatie is eenvoudiger te plaatsen dan een klassieke installatie.

  Aangezien het meestal om een sterbekabeling gaat komen alle leidingen terug naar de elektrische kast. Je hoeft niet meer na te denken hoe je alles zal aansluiten. Voor de schakelaars is het nog eenvoudiger, deze worden via een buskring met mekaar verbonden.

  Afhankelijk van jouw kennis, tijd en kunde kan je de elektrische kast zelf bekabelen of kan je ook kiezen voor onze voorbekabelde elektrische kast. Dit bespaart je heel wat werk en tijd. Je krijgt van ons een kast samengebouwd en getest volgens de recentste wetgeving van het AREI. Bijhorend worden ook een ééndraads- en een situatie-schema meegeleverd in drievoud wat later voor een vlottere keuring zal zorgen.

Vul uw emailadres in en ontvang het laatste nieuws & de promoties